Află mai mult

Despre Noi.

Înca din anul 2001, venim in întâmpinarea exigențelor chiar si a celor mai pretențioși si tradiționaliști dintre români.

Povestea Planter’s

Situat într-o locație pitorească, si funcționând in regim de terasă – bar – restaurant, Planter’s este locația perfectă pentru o întâlnire cu prietenii, o cina romantică sau pur și simplu pentru savurarea unei gustări sau unei băuturi în mijlocul naturii.

Planter’s dispune de un grătar exterior, pe cărbuni de lemn, pe care sunt pregătite absolut toate fipturile și frigăruile, un tast de pâine si un proțap pe care se fac de obicei berbecuți sau purcei de lapte.

De asemenea, Planter’s este cea mai bună alegere pentru organizarea unei petreceri cu ocazia unei zile deosebite (zi de naștere, nuntă, botez) oferind un spațiu la terasă de 160 de locuri cu posibilitate de extindere. Pentru cei care doresc organizarea unei petreceri sau unui eveniment într-un cadru restrâns și intim, restaurantul Planter’s oferă un spațiu interior de 24 de locuri. Pe langă acestea, Planter’s mai dispune și de un bar cu 14 locuri în continuarea terasei.

Vă așteptăm cu drag !

Strada Corneliu Coposu 109, Craiova 200341

Parcul Nicolae Romanescu (intrarea principală), Craiova, Dolj

Siguranța alimentară

Protecția sănătății este obiectivul primordial al tuturor normelor și standardelor UE pentru agricultură, creșterea animalelor și industria alimentară. Iar localul nostru indeplineste toate normele pentru siguranta alimentara.

La Planter’s  siguranta alimentara este primordiala.

Principii de baza

Igiena produselor alimentare:
Sănătatea animalelor
Sănătatea plantelor
Contaminanți și reziduuri

Toate aceste principii sunt îndeplinite atât de furnizorii nostrii cât și de personalul Planter’s in etapa de păstrare si prelucrare a alimentelor .

Dați-ne un Review

Timpul pentru masă

Contactați-ne : 0722 969 798